Blog


Hardlopen

Schoentjes aan, telefoon app aanzetten en GO! Als ik begin met hardlopen, voelt het niet altijd lekker en makkelijk. Een keer begin ik zo soepel dat het lijkt alsof ik vleugels heb gekregen. Andere keer loop ik de 1ste km, komt 2de  km en pas na de 3de km begint het lekker te gaan. Dan kan ik dat gevoel vasthouden en zit ik lekker in mijn flow. Er gebeurt iets fantastisch; Ik kan alles loslaten (bijvoorbeeld gevoelens, zorgen, piekerende gedachten) en krijg ik inspiraties van onderwerpen waar ik vastliep. Of nieuwe ideeën vinden me gewoon. Daarnaast heb ik echt geluk dat ik dichtbij natuur woon. Dus pak ik een route richting het bos. Hier vind ik mijn rust en verbind ik weer met moeder Aarde: luister naar vogeltjes, zie de bomen en wilde dieren, voel de wind, kijk naar het water… Heerlijk!

Lees meer »

Wat is vitaliteit?

Wat is vitaliteit? Dat is regelmatig de vraag die ik krijg als ik vertel dat ik vitaliteitstrainer ben. Het woord ‘vitaliteit’ komt uit het Latijns. Vita betekent leven in het Nederlands en vitaliteit betekent letterlijk levenskracht dus energie en kracht om te leven. Het zorgt voor duidelijke wilskracht, motiverende doelstellingen, heldere denkwijze en harmonie in je ziel. Verder zorgt het voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Uiteraard kan het gebeuren dat je jezelf niet altijd vitaal voelt, maar wel stabiel.

Lees meer »

Media

Radio interview bij Omroep Vlaardingen

Op 28 maart 2023 ben ik bij Omroep Vlaardingen geweest. Ik had een interview met John Huf over mijn bedrijf, Ildikó Vitality wat vitaliteit betekent, wat mijn missie is en nog veel meer. Ik wens je veel plezier om de uitzending te luisteren!